Kezdőlap > hír, képek > Új képek

Új képek

szeptember 25, 2011 Hozzászólás Go to comments

Forrás: archeage-online.com

Kikerült 7 új kép a játékról, ami kicsit előre vetíti hogy mit is várhatunk a 4. zárt bétán (amin remélhetőleg már mi is ott leszünk!)

Reklámok
Kategóriák:hír, képek
 1. meridian
  szeptember 25, 2011 - 21:18

  És még mindig semmi hír az NA/EU megjelenési eshetőségről?

 2. szeptember 26, 2011 - 06:10

  semmi

 3. szeptember 26, 2011 - 08:29

  kezdem azt hinni, hogy ebből semmi nem lesz :S (mármint EU kiadóból)

 4. meridian
  szeptember 26, 2011 - 11:13

  Reméljük, azért észbe kapnak majd, és találnak valakit. Amúgy koreában ez a játék fizetős (havidíjas) vagy free2play rendszerű lesz?

 5. szeptember 26, 2011 - 19:31

  asszem fre2play megveszed oszt kész… max mikrotranzakciót tolnak bele szerintem, habár én a havidíjasnak jobban örülnék, mert lenne miből fejlesztgetni, szépíteni és fenntartani a játékot 🙂

 6. Lacci
  szeptember 27, 2011 - 08:13

  Ha! gw nál is volt pénz a fejlesztésekre itt is lesz szerintem. félévente kiadnak egy kieget amit meg kell venned 5-10k ért meg vehetsz aprób dolgokat vaódi pénzért ls kész.
  Ám utolsó intervjúban volt szó az EU kiadóról, de az én fordításom nem egészen pontás . ám mintha azt írták volna, hogy még nem igazán egyeztek meg az EU ba valakivel, de mintha lenne valaki,csak nem is igazán fordítanak erre különösebb figyelmet, mert a kóreai kiadás és a játék normális állapotba hozatala most az első, nem az EU, de sztem kiakrják adni itt is,csak egyszerre egyfele figyelnek.Na meg azt is írták ha jól értettem, hogy a kövi CBT még nem lesz hozzáférhető nekünk a játék technikai okok miatt nem megy alokalizáció, de az azutánira már szertnék megcsinálni azt is , hogy a Nyugatiaknak kiváncsiságát is kielégitsék.DE javítsatok ki ha átvágott a google translate.
  Miért is fordítanának ennyi figyelmet is a “ránk”frisítették az angol oldalt meg azért kommunikálnak felénk is, ha nem akranák kiadni Itt.

 7. szeptember 27, 2011 - 09:41

  Nekem az jött le az eddigi nyilatkozatokból amiket Jake Song illetve egyéb magasabb pozícióban lévő ember nyilatkozott, hogy elsősorban koreában akarják kihozni és megnézni mennyire lesz sikeres. Foglalkoznak a nyugattal és keresnek kiadót, de ez valószínűleg abban kimerül jelenleg, hogy megcsinálták az angol nyelvű weboldalt (legalábbis nekem ez jött le eddíg). Az az érzésem hogy majd csak ha bejött a helyi piacnak a dolog, utána kezdenek el gőzerővel dolgozni azon, hogy nyissanak nyugat felé mind befektetők mind kiadók terén (de hangsúlyozom ez a személyes véleményem amit eddig leszűrtem a nyilatkozataikból)

 8. Tanus
  október 7, 2011 - 11:07

  Felnéztem ide is..:)) Jó látni, hogy azért még foglalkoztok a játékkal! Remélhetőleg sikeres lent kint, és akkor mi is játszhatunk vele, vagy ha más nem akkor a végleges verzióban minket is felengednek majd, és ha nyugaton is nagy az érdeklődés, akkor mindig van egy nagyobb csapat aki angolra lefordítja a játék nagyját, és lehet játszani majd vele itthonról, külföldi szerveren. Perfect World-el is ugyan ez volt a helyzet anno 🙂 Bár az már letölthető jó pár éve angolul is.

 1. No trackbacks yet.

Elköltöztünk! Sorry, but we are moved to: http://archeage.variance.hu/ Follow us!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s