Kezdőlap > hír, video > 4. nap

4. nap

Folyamatosan újabb és újabb dolgok derülnek ki. Végre van hajózós videó, hajóépítéssel. Végre van éjszakai játékmenet, fullhd minőségben. Egyre jobban akarom ezt a játékot.

 

Katt ide

Reklámok
Kategóriák:hír, video
 1. gg
  május 28, 2011 - 18:00

  Tök jó hogy ez van meg az van meg jajdeszép folyik a nyálam csak kár hogy 3év múlva sem lesz nálunk, addigra meg már elavult szar lesz az egész mint a C9 ami még csak “most” jön valamikor a közeljövőben ….. Koreába annyi fasza gyanús game van, nálunk meg az összes F2P játék egy rakás szar… lehet mondani hogy nem meg jajdejó a fütykösfájter onlájn de akkoris hulladék marad. Vegyed a wowot meg a riftet fizess havi 4 ropit és kinyaljuk a segged sztájl. Húdejó jön a conan a barbár ingyenes pinaverzióba … ismerjük ezt a “jön” szót ami fél évtől 3ig terjed. Continent of the Ninth game 3 éves jelenleg. Amikor kijött 2008ba vetekedett a fizetős játékok grafikájával sőt még talán néhány helyen túl is szárnyalták, és még a content is nagyobb volt , változatosabb. Hogy miért? Mert a koreaiak nem hagyják magukat lefizetni a nagy cégek által pl: Blizzard, ami egész európát kézben tartja jelenleg. Vajon mért fossa le a Blizzard a kóreai wowot?(még cata sincs) azért mert már kb fejlettebbek ezek a játékok mint a szaros wowja hiába dobál ki rá grafikai updatet meg új spell animációkat… Contentbe lehet nem veri oda sok game, de a wowot 5 éve fejlesztik. Nemtudom hogy az Archeagenek mekkora a világa meg hogy mennyi insta illetve BG van benne, de egy videót megnéztem és már láttam hogy jobbak a spell animációk. Na mindegy, remélem lesz európába is majd valamikor ez a game de attól tartok hogy az még pár év legalább… Nemtudom emlékeztek e a SUN online nevű gamere (soul of the ultimate nation). Anno az egyik legjobb MMO volt és mire európába jött !3ÉV! után megnegyedelődött az érdeklődők száma mert elavult volt a grafika és a Webzennek alig jött vissza a beleölt pénz és energia. Ugyanez vár a C9-re is.. Ha nem dobják ki idén nagy bukás lesz az biztos.

 2. meridian
  május 28, 2011 - 19:17

  Így van, nem értem én se a koreai cégeket, mert korea igaz hogy nagy piac, na de az egész világhoz képest hangyafasznyi.

  Azt meg senki nem mondja hogy a westernizáció olyan kurva nehéz, mert a szövegfileok külön vannak strukturáltan. Legfeljebb az UI az amit nehezebb, de eleve mehet párhuzamosan a fejlesztés, ami elkészül koreaiban azt rögtön angolban is meg kellene csinálni.

  A pénzük megtérülne.

 3. gg
  május 29, 2011 - 11:38

  Az biztos h megtérülne a pénzük, de lehet hogy nem mernek beruházni egy európai szerverparkra mert bizonytalannak tartják a piacot.. Bár egy ilyen gamet lazán el lehetne adni vmi európai cégnek mint ahogy a hangame csinálta a webzennek.. bár kicsit megkésve :/

 4. torzonborz
  május 29, 2011 - 16:36

  bázzeg ez is milyen már , saját erdőt tudsz ültetni meg virágokat 😀 beszarás.

  azt hiszem el kell kezdeni kóreai nyelvet tanulni. 😀

 1. No trackbacks yet.

Elköltöztünk! Sorry, but we are moved to: http://archeage.variance.hu/ Follow us!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s