Kezdőlap > hír, képek > A lovak

A lovak

Horses” Az ArcheAge kontinense túl nagy, hogy a két lábaddal járd be.”

“Tudsz lovagolni, lóról támadni lovaglás közben, amit egy questben szerezhetsz meg. A lovadat felszerelheted páncéllal, és különböző skilleket is használhatsz lovaglás közben. Ha a lovad meghal, újraélesztheted egy bizonyos pénzmennyiségért”

“Sok fajta mozgás hozzá lett adva a játékhoz, emiatt változatosak lettek az animációk, attól függően hol van éppen a játékos. A ló teljesen úgy viselkedik és mozog, mint a való életben.”

Reklámok
Kategóriák:hír, képek
 1. Lacci
  május 14, 2011 - 08:15

  Láttam még az AA portálon videót amin más hátasok vannak, az animáció kapcsán csinálták a videót.Lesz valami nagy oroszlán szerű izé és dzsar dzsar bing fejű kétlábon futó sárkány izé.tényleg nagyon jól meg van csinálva a mozgásuk.
  Bár nem igazán örülök, hogy lesznek ilyen izék/ hátasok a lovon kívül.
  Hogy kerül a középkorba dinó?
  NA meg nekem sokkal jobban tetszik a ló az életszerűbb. terába is nagyon bejön, hogy végre nem dinó van meg farkas, hanem csak ló.

  Van 1 videó az ember mozgásáról is, nagyon állat, a lejtőre futáskor úgy mozog mint a valóságban és lefele jövet is , pont ugy fékezi magát.A sima futásnál is barmi élethű.

  • TokodBokom
   május 14, 2011 - 09:53

   Laci. Amint lattam hogy itt ez a cikk a lovakrol, meg be se jottem hozzaszolasokhoz tudtam, hogy te leszel az elso hozzaszolo es azt fogod irni, hogy nem orulok hogy a lovakon kivul lesz mas is stbstb. Hat igy legyen 5osom a lotton.
   A videoval kapcsolatban igen az geci jo. Nagyon karaj ahogy fut le a lejton. Jobb a mozgas mar, mint a regebbi videokon, latszik, hogy dolgoznak rajta.

 2. május 14, 2011 - 08:50

  ennyi erővel hogy kerül a középkorba castolható armageddon, meg gyíkszerű lény? 🙂

 3. Lacci
  május 14, 2011 - 09:19

  igaz!

 4. Dakszli
  május 14, 2011 - 11:52

  Egyetlen szépséghiba van csak, a lovak legalább másfélszer akkorák az emberhez viszonyítva, mint a valóságban. 🙂 De nem baj, ez archeage.

  • TokodBokom
   május 14, 2011 - 12:04

   Meg szerencse ugye, hogy ez nem a valosag…

  • Lacci
   május 15, 2011 - 00:52

   Attól függ, hogy milyen ló a valóságban, ott is vannak hatalmas lovak, viszont van pár kép ahol a lónak olyan színezete van mint egy nyársas antilopnak, épp csak a szarva hiányzik.

 5. Dakszli
  május 14, 2011 - 15:47

  De ha már ló, akkor legyen ló.
  😀
  Amúgy osztom részben Lacci álláspontját.
  Nekem (talán másnak is) elegem van már a túlzottan elrugaszkodott fantasy világból, pont ez vonzott az archeage-hez, hogy emberibb, mint az eddigiek.
  Legalább is látványvilágában, amit eddig láttam, sokkal jobban tettszik, mint pl a vele egy időben készülő mmo-k.

  • TokodBokom
   május 14, 2011 - 16:01

   Ajanlom a Sims-et akkor. Nekem meg pl teljesen mind1, hogy lovon ulok avagy teknoson vagy netan kecsken. A lenyeg, hogy gyorsabban erjek oda, ahova eppen igyekszem. Ill mind1, hogy melyiknek a hatan ulve harcolok. Bar igy mondjuk lehetnenek speci petek. Mondjuk teknosbeka, ami 5od olyan gyors mint te setalva, viszont arrol le nem szed teged senki:)
   Persze, hogy jobban tettszik mint barmelyik masik… Jobb is lesz mint barmelyik masik. Laci alad meg egy ilyet tennek

   • Lacci
    május 15, 2011 - 00:45

    Köszi ez megteszi!

 6. Dakszli
  május 14, 2011 - 18:59

  Ezen egyébként én pont mostanában kezdtem gondolkozni. Mármint hogy tejesen fölöslegesen csinálnak jó grafikát (terepet), ha a játékost nem nagyon érdekli.
  Azt hiszem, pont most, hogy elő került pl egy Blade Soul nevű játék, (kb archeaggel egyidőben lesz a obt-je, ott már nem is az a klasszikus grindelős valami, inkább egy ‘mmo mortal combat’)most külöválik az mmo piac és külön játéka lesz a pvp élményre vágyóknak és külön játék ‘hagyományos’ játékosoknak.

  Az archeage úgy néz ki, hogy az utóbbi.

  • TokodBokom
   május 14, 2011 - 19:31

   black and soul nekem ott hasalt el mikor neztem gameplay videot es gyerek 1 azaz 1 db skillel ment vegig az instan… semmi mast nem hasznalt csak azt az eggyet.

   • Lacci
    május 15, 2011 - 00:49

    A ezt a skilles dolgot én nem figyeltem meg, nekem ott hasalt el mikor a nagy ugrások közbe irányt váltott, mintha szárnyal lebegne, de nincs is neki.

  • TokodBokom
   május 14, 2011 - 19:33

   Miert is lesz az utobbi?

 7. május 15, 2011 - 07:37

  A Blade and Soul-t (ha nyomják eu/us-be) nem tudom mi értelme van. Túlontúl csingcseng. Ezt már nem fogja megenni az európai/amerikai játékosok gyomra. 3 fajta karakter van, meleg elf “férfi”, ultranagy mell/lapos segg, nyakigláb “modell” elf lányka, és nyuszifüles, mókusfarkas, ultranagyra nyílt tág szemű törpe kislány. És akkor még repkednek ott mint gólyafos a levegőbe… hát gyerekek 😀

  Egyébként meg szerintem nagyon is FONTOS sokmindenkinek a jó grafika! Szerinted hányan vágynak már egy jó MMO-ra, aminek sokkal jobb grafikája van mint a WoW-nak? Főleg 5-6-7 év wowozás után? 🙂

  Nekem speciel nagyon fontos a grafika. Tegnap próbáltam a riftet. Wow koppintás főleg, de azért más. Kicsit jobb a grafikája, de annyival nem, hogy érdekeljen.

  Ennyi el kell fogadni hogy jönnek a next-gen mmo-k, mint tera, archeage, meg nemtudom mik vannak 🙂

 8. augusztus 7, 2011 - 00:58

  Never would have thunk I would find this so ipndisensable.

 1. No trackbacks yet.

Elköltöztünk! Sorry, but we are moved to: http://archeage.variance.hu/ Follow us!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s