Kezdőlap > hír, interjú > Kérdezz-felelek

Kérdezz-felelek

Egy újabb kérdezz-felelek.

Van valamilyen speciális questsor, ami különbözik fajonként?

Az ArcheAge küldetés rendszere fő küldetésekből, és regionális küldetésekből tevődik össze. A régiós questek, amik minden faj számára elérhetőek külöbnöző régiókban, kivéve az ellenséges fajoknak. (Az AAportal.net adminjai arra gondolnak, hogy ha egy questelni akarsz az Elf területen, míg a te fajod háborúban van velük, akkor nem fogod tudni felvenni/megcsinálni azt.) A fő küldetéssor, ami a játék sztoriját viszi tovább, különbözik fajonként. A főküldetéstől függően, különböző küldetésekben vehetsz majd részt, amik egyre több információhoz juttatnak a fajod hátterével kapcsolatban.

Kedvünkre tervezhetjük, díszithetjük/variálhatjuk a saját házunkat?

Egy ház tervezése hasonlít egy vázlattal kezdődik. Meg kell venni a vázlatot egy kereskedőtől, és bekell szerezned a nyersanyagokat, saját kezűleg, vagy megveszed. Az XLGames jelenleg is több fajta házat tervez, különböző méretekben és formákban. Hozzá fogunk adni a játékhoz különböző, speciálisan fajokra tervezett házakat, melyek megjelenésükben különbözni fognak attól függően, hogy milyen fajhoz tartozol. Ezt a novemberi OBT-ben látni fogjátok.

Lesznek a játékban betegségek, mérgezések, akár emberre nézve, állatra, vagy akár “élő-alapanyagra” (gyümölcsök, tej, stb)?

Különböző mérgezések és betegségek vannak, melyeket NPC-k, petek, és alapanyagok is megkaphatnak. Továbbá fertőzés is lehetséges. Szóval, ha belépsz egy nagy városba, miközben beteg vagy, elég nagy bajt tudsz okozni.

Van valamilyen nagy szörny az óceánban?

Igen, vannak szörnyek a vízben, mint minden más környezetben. A legtöbbjük NAGY, és az életedre fognak törni.

Miért világítanak az Elf lábnyomok?

Minden karakternek megvan a saját lábnyoma. Különbözően nézhetnek ki topográfia alapján. Például különböző fajta föld, pl. rét, sivatag, víz, és egyéb dolgok tudják befolyásolni hogy néz ki a lábnyom.

Lesz valamilyen fajta Achievement rendszer az ArcheAge-ben?

Rengeteg küldetés van minden régióban, különböző szintekre. Ha teljesítesz egy küldetés, kapsz XP-t, itemeket, címeket (title)… és következő questeket. A jutalmak függenek a régiótól. Kaphatsz cuccokat melyek segítségedre lesznek halászat közben, alapanyag szerzés közben, craftolásnál, stb, ha megfelelő helyen vagy.

Reklámok
Kategóriák:hír, interjú
 1. Lacci
  március 25, 2011 - 10:27

  Érdekes egyre szimpatikusabb a játék.Bár nem vitték tulzásba a kérdések számát.
  Már csak azt remélem, hogy lesz EU terjesztő.

 2. TokodBokom
  március 25, 2011 - 11:35

  Van meg Laci sok kerdes meg valasz csak xt lusta forditani:D

 3. március 26, 2011 - 07:12

  jolvan, azért nem kis munka egy több oldalasat lefordítani 😀

  • TokodBokom
   március 26, 2011 - 14:37

   tudom en:) Csak csinald csinaaald 😀

 4. Lacci
  március 26, 2011 - 09:45

  GOndolom EU terjesztőről még mindig semmi hír?Ebbe a játékba jelenleg több fantáziát látok mint a teraban,a Teranál egyszerűen semmit nem mondanak az endgameről, mert szerintem lővésük sincs róla.Ezt szépen csendben megcsinálják novemberig, bár kérdés, hogy novemberben mi lesz benn a játékban azokból amit ígérnek, és már most több infonk van az endgameről mint a teránál, pedig a terat már kiadták.

 5. TokodBokom
  március 26, 2011 - 14:47

  Semmi hir laci… Ebben tobb fantazia is van abban biztos lehetsz. Nem akarok konkretumokat irogatni, nem veszem el xt kenyeret. De nemsoka kezdodik beta, utana valoszinuleg lesz sok uj info, no meg xt-nek sok forditanivalo. Tera szepnek szep de ott veget is er a jatek. Sajnos… bar igaz itt nem valaszthatsz kiralyt(…), ellenben viszont harcolhatsz teruletekert, az azon talalhato nyersanyagokert es persze siege, amit talan a legjobban hianyolok terabol. Ja es akkor meg nem beszeltunk arrol az allitolagos 120 kulonbozo classrol. Ja es ingyenes. Csak lenne mar november…

 1. No trackbacks yet.

Elköltöztünk! Sorry, but we are moved to: http://archeage.variance.hu/ Follow us!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s