Kezdőlap > hír > Spekuláció: Release dátum: 2011.11.11

Spekuláció: Release dátum: 2011.11.11

Dél-Koreában különösen nagy jelentőséget szentelnek a dátumoknak és úgy egyébként a számoknak. Az ‘1’-es szám számukra a sikert jelenti. Már nincs is oly távol a – kétség kívül – legtöbb egyest tartalmazó szám: 2011.11.11. Nagyon sok koreai házaspár ‘dolgozik’ azon, hogy gyermekük pont ezen a misztikus napon szülessen. A születési dátum egyértelműen megjelenik a koreai társadalombiztosítási számban, így az igazán szerencsés gyermekek esetében a KSSN-ben ott lesz a csupa egyes tag, ami kiegészül hárommal a fiúk és néggyel a lányok esetén. A nyugati civilizációkkal ellentétben a KSSN szintén sokkal nagyobb szerepet játszik a koreaiak életében, mint az azonos funkciójú azonosító pl. Európában. Vajon mennyi olvasója lehet a blognak, akik tudják fejből a TB vagy az adószámukat? Dél-Koreában a KSSN egyetemes azonosító, melyet a netcafektól kezdte a kedvenc játékokon keresztül a közösségi fórumokon is kötelezően használni kell. Ott nem menő annyira TROLLkodni, hiszen minden cselekedeted mögött ott van a valódi éned/azonosítód.

A játékvilágban is nagyon komolyan veszik a számmisztikát és az ‘1’-es szám siker vonzatát. Az Aion pl. 2008. november 11-én (111108) jelent meg. A TERA nem is oly régen 2011.01.11-én (110111). Már most tudjuk, hogy az Archeage és a Blade&Soul Open Betáját is novemberre tervezik, ami ha valóban sikerül, akkor szinte biztos, hogy november 11-re fog esni (111111). Koreában a legtöbb játék gyakorlatilag az OBT-vel indul, tehát a legtöbb esetben ezt tekintik hivatalos start dátumnak.

Reklámok
Kategóriák:hír Címke:
 1. meridian
  február 21, 2011 - 13:32

  Nemrég akadtam rá erre a játék infóira, és korábban volt itt egy világbemutató trailer, akkor ennek is ide kell kerülnie, egészen döbbenetesen jól néz ki az egész világ meg mindfen…!

 2. meridian
  február 21, 2011 - 13:34

  folytatás… (amúgy nem is tudom, hogy a Rift nevű játékot most hogy merik kiadni, azzal a buta grafikai dízájnal?)

 3. Dakszli
  február 21, 2011 - 14:06

  Pogányok! 😀

 4. Dakszli
  február 21, 2011 - 14:25

  Mindenesetre elég nagy “önoff” lenne, ha a november 11-re tennék, ugyanis a két mmo el fogja nyomni egymást, arról nem is beszélve, hogy az rpg műfaj egyik ismert nagyágyúja az Elder Scrolls játéksorozat következő része is,- már bejelentették !!!- november 11.-én jelenik meg. Úgyhogy lehet, hogy szerencsét igen, de hírnevet nemigen fog hozni a 11 11 11 szám.

 5. Lacci
  február 22, 2011 - 12:31

  Az baj hogy EU kiadó még nincs, de reménykedjünk.
  A táj tényleg szép,bár a videók ba szerintem elmarad a táj bemutató trailerektől és képektől, na meg a karakter kidolgozottsága is elmarad a teratól.

 1. No trackbacks yet.

Elköltöztünk! Sorry, but we are moved to: http://archeage.variance.hu/ Follow us!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s